Atata eu cat si colegii mei am apreciat originalitatea temei propuse, ceea ce a generat entuziasm si implicare in randul participantilor, precum si o explozie de creativitate si buna dispozitie pe care le-am luat cu noi, in bagaj, la plecare. Ca de fiecare data, ati dat dovada de flexibilitate in raport cu cerintele noastre si ati proiectat un program perfect adaptat temei evenimentului, profilului participantilor si nevoilor noastre de dezvoltare, ca si echipa.

Madalina Draghici, HR Business Partner, ROCHE Romania

“Am participat cu placere la sesiunile de training “Comunicare Interpersonala” si “Dezvoltarea Echipei”, rezultatul acestora find unul pozitiv. De fiecare data Bogdan ne-a impresionat prin maniera profesionista in care a identificat nevoile de training si intrebarile pertinente pe care le-a adresat. Mai mult decat atat, a stiut sa foloseasca informatia obtinuta in dezvoltarea ideilor principale ale cursului. Ca rezultat, continutul cursurilor s-a adaptat perfect la grup si la nevoile de instruire ale acestuia.”

Delia Dorobantu, Director Administrativ, OSF Global

“Am fost incantati de activitatile propuse, de implicarea si profesionalismul trainerilor, de feedback-ul oferit si in final de efectul pozitiv pentru relatiile si comunicarea din cadrul departamentelor.”

Bianca Buta – Manager HR, MARQUARDT

uniqa
upc
ursus
vodafone
ericsson
fabryo
generali
hp
creaton
danone
dtz
Hoffmann-La_Roche_logo.svg
ikea
impact hub
isover
JTI
petrom
radix
raiffeisen
reuters
business lease
accent
continental
contur
kaufland
king
kraft
loreal
marks&spencer
marquardt
milupa
oracle
OSF
OTP
ovidiu ro
oxygen
rinf
rompetrol
romtelecom
sandoz
schneider
sdv
solaris
ua
work&travel
yazaki
elmec
VINO ALATURI DE NOI

Te-am facut curios? Intra in contact cu noi si intreaba-ne ce putem face pentru tine si echipa ta!

SCRIE-NE ACUM