Skip to content

Intentii & Obiective 2023

luni 30 ianuarie, 18.30 – 21.30

Ce ar însemna să obții 10x mai mult?

Cum ar fi daca intentiile tale se transforma in realitate?

Gandurile tale sunt populate de “mi-ar plăcea să/ar trebui să/ mi-aș dori să” și faptele îți arată că toate acestea raman la nivelul de “wishful thinking”? Te-ai plictisit de “miau” pardon, “mi-aș” și vrei sa vezi ca se si intampla ceva? Bine ai venit, ești în locul potrivit!

Am adunat și pus cap la cap experiențele noastre și ale celor din jur, clienti, prieteni, colegi, neamuri.
Am studiat și am ajuns la concluzia ca suntem cu toții niște vedete – deh, scrie lumea cărți despre noi:).
Condimentand toate acestea cu un pic de neurostiinta (asa, pe intelesul nostru, al publicului larg), am creat un atelier care sa te sustina in calatoria ta.

Ce iti aduce acest atelier? Solutii sa poti sa :

Creezi claritate și construiești încredere în tine.

Înțelegi ce este pentru tine și despre tine

Știi la ce spui NU

Iti faci timp.

Iti crești șansele ca ceea ce ceea ce iti propui să se întâmple.

Vezi ca poți și să te bucuri de ce faci.

Cum o sa se intample toate acestea?

Webinarul “Intentii si obiective”

Cand? Luni, bineinteles. Sa incepem saptamana cu bine:).
Luni, 30 ianuarie 18:30-21:30

Ce facem în webinarul de luni?
Lucram cu intențiile si obiectivele noastre ca sa le ducem de la nivelul de “wishful thinking” la realitate, la “simt ca pot“. Pe bune, veniți cu caiet si creion. Fiți gata să interacționați și să vă implicați.

La finalul atelierului vei fi mai aproape de transformarea intențiilor și obiectivelor tale în realitate, o sa ai mai multă claritate referitor la ce poți face concret. Și nu în ultimul rand, o sa stapanesti o metoda pe care o poți replica oricand ai nevoie pentru alte intenții și obiective care pot apărea pe drum.

Descarcă înainte caietul de lucru alaturat.

 • Treci prin el dacă vrei să îți faci timp, inainte de atelier. Si mai bine, completeaza-l.
 • Luni trecem împreună prin cei 5 piloni esențiali în procesul de transformare a intențiilor și obiectivelor în realitate, îi detaliem și  facem exercițiile practice pregatite. Pentru asta ai nevoie de hârtie și creion! 
 • A, și de ajutor e sa ai microfonul deschis pe parcursul atelierului, sa poti impartasi, dacă vrei experiențele tale, sa participi la conversatii  – contribuția ta e foarte valoroasă pentru noi, toți ceilalți care vom fi prezenți în atelier. 

5 piloni de baza

pentru un 2023 așa cum iti doresti

1

Propune-ti

Atenția este unul dintre combustibilii de bază care fac lucrurile să se întâmple. Pe ce vrei să-ți pui atenția în 2023? Creierul tău îți va fi recunoscător când îi vei da teme concrete de care să se ocupe. Stabilirea intențiilor & obiectivelor este prima condiție pentru a genera neuroplasticitate, schimbări în codurile mentale pe care le rulezi conștient sau inconștient.

2

Misca-te

Tot ce e viu e în mișcare. Tu vrei ca intențiile & obiectivele tale să fie vii, să le încorporezi în viața ta. Începe să te miști către ele. Fă ceva diferit față de ce făceai, cât de mic. Orice munte, cât de mare, se urcă pas cu pas.

3

Fa loc

Viața are nevoie de spațiu să se manifeste. Tu ai nevoie de spațiu să te desfășori și să te miști. Renunță la ce nu ți-e util sau la ce te trage înapoi. Poate că nu o să-ți fie clar de la început la ce ai nevoie să renunți. E ok. Începe cu ceva ușor și concret. Fă curat la șosete, în debara, aerisește casa, șterge praful. Creează-ți spațiu fizic și mental.

4

Fa ce zici ca faci

Tine cont că o să ai tendința să te întorci la obiceiurile vechi. E firesc. O să ai momente când parcă lucrezi împotriva ta și a lucrurilor pe care ți le-ai propus. Nu te gândi prea mult, nu te învinovăți. Întoarce-te la ce ți-ai propus să faci. Pur și simplu, tine-te de promisiuni.

5

Gaseste-ti aliati

Unde-s mulți puterea crește”. Suntem ființe sociale, suntem influențați și îi influențăm pe cei din jur mai mult decât suntem conștienți. Ai grijă să ai în preajmă oameni, contexte, spații care te ajuta și te susțin să obții ceea ce vrei…tovarăși de drum.

E pentru mine dacă:

 • N-am un sistem dar vreau mai mult și nu știu cum să obțin, sau să mă țin.
 • Mă simt într-o spirală din care nu știu cum să ies.
 • Am ajuns la un blocaj.
 • Simt că mediul în care sunt este o frână mă ține pe loc.
 • Vreau să mut munții dar nu știu de unde să încep.
 • Mi-am făcut o promisiune și vreau să mă asigur că o îndeplinesc.
 • Am nevoie de un partener de lucru, de susținere, etc

Inscrie-te la atelier

Intentii & obiective 2023
250 RON

Completează formularul, iar noi îți vom trimite un link de plată pentru a finaliza înscrierea la atelierul de Intentii & Obiective 2023.

Pentru grup de minimum 3 persoane beneficiati de o reducere de 15%. (212 RON/ persoana)

Te așteptăm!

Formular inscriere

  Back To Top