Skip to content

Home > Programe > Boat Race

BOAT RACE

Olimpiada o vedem la televizor la fiecare patru ani și o percepem ca pe unicul moment când cei mai buni atleți din lume vin sa concureze nu pentru faima și glorie ci pentru o stare de spirit unica: competiția! Olimpiada noastră nu este cea de la televizor; este olimpiada ta și a colegilor și prietenilor tai.

Echipele sunt provocate să construiască ambarcațiuni care vor reprezenta echipa intr-o cursa cum nu s-a mai văzut. ambarcațiunile vor fi construite din tot felul de materiale aflate la îndemâna: cartoane, saci de plastic, pet-uri, banda adeziva, etc.

În acest eveniment foarte activ și energic, participanții vor fi împărțiți în echipe de proiect care vor trebui sa-si construiască ambarcațiuni de cursa folosind materialele puse la dispoziție. Unul dintre factorii cheie pentru a reuși este ca absolut toți membrii echipei trebuie sa-si pună mintea la contribuție și să se coordoneze astfel încât să vina cu cele mai bune și inovative idei pentru a construi ce-a mai potrivita ambarcațiune pentru cursa.

Cum va ieși echipa ta din aceasta cursa? Uscata și cu capul sus sau uda fleașca?

Ca și variație acest eveniment poate condimentat un pic daca pentru obținerea resurselor echipele ar trebui să parcurgă un traseu de orientare, ceva în genul tresure hunt sau le pot obține în urma unei licitații în care fiecare echipa va avea un buget stabilit.

 • Managementul resurselor
 • Luarea deciziilor în echipa
 • Îmbunătățirea comunicării în și intre echipe
 • Colaborare și cooperare în echipa
 • Atingerea unor rezultate excepționale în echipa
 • Desfășurare indoor/outdoor
 • Durata 3 h
 • Număr de participanți 10 – 150+
VINO ALATURI DE NOI

Te-am facut curios? Intra in contact cu noi si intreaba-ne ce putem face pentru tine si echipa ta!

CONTACTEAZA-NE

CELE MAI CAUTATE PROGRAME

Olimpiada

Fashion Afternoon

Urban Adventure

Big Picture

INTREABA-NE »

Calatoria alaturi de noi poate incepe cu un mesaj. Scrie-ne si noi te vom contacta in mai putin de 48 de ore.

  Nume (necesar)

  Email (necesar)

  Mesaj

  Back To Top