Skip to content

Home > Programe > Catapulta

CATAPULTA

Olimpiada o vedem la televizor la fiecare patru ani și o percepem ca pe unicul moment când cei mai buni atleți din lume vin sa concureze nu pentru faima și glorie ci pentru o stare de spirit unica: competiția! Olimpiada noastră nu este cea de la televizor; este olimpiada ta și a colegilor și prietenilor tai.

3, 2, 1, “foc”! Echipele sunt provocate sa-si imagineze și să construiască propriile catapulte care să reușească să arunce un proiectil de mici dimensiuni la o distanta cât mai mare. Fiecare echipă va primi un set de materiale cu ajutorul cărora vor putea construi catapulta, în plus echipa poate primi un buget și o lista cu materiale adiționale care pot face diferența în cazul în care vor face alegerile inspirate.

Pentru a câștiga echipa va avea nevoie sa-si folosească absolut toate resursele dincolo de cele materiale, să negocieze pentru materialele aflate în posesia altor echipe, să genereze idei curajoase dar și eficiente, sa-si testeze ingineria și să facă modificări de ultim moment.

Catapulta este o alegere potrivita atunci când iți dorești un eveniment care să incorporeze cooperarea, rezolvarea de probleme în echipa, crearea de strategii, luarea deciziilor, folosirea resurselor limitate și foarte multa energie.

 • Folosirea creativa a resurselor
 • Dezvoltarea spiritului de echipa
 • Creșterea contribuției individuale la succesul echipei
 • Desfășurare outdoor
 • Durata 2 h
 • Număr de participanți 15 – 200
VINO ALATURI DE NOI

Te-am facut curios? Intra in contact cu noi si intreaba-ne ce putem face pentru tine si echipa ta!

CONTACTEAZA-NE

CELE MAI CAUTATE PROGRAME

Olimpiada

Fashion Afternoon

Urban Adventure

Big Picture

INTREABA-NE »

Calatoria alaturi de noi poate incepe cu un mesaj. Scrie-ne si noi te vom contacta in mai putin de 48 de ore.

  Nume (necesar)

  Email (necesar)

  Mesaj

  Back To Top