Skip to content

Home > Programe > Dovleci de Halloween

DOVLECI DE HALLOWEEN

Trick or Treat? Sau cum sa petrecem o seara in echipa sculptand dovleci, redecorand biroul, spunand povesti cu sperietori si glume cu monstruleti la lumina felinarelor sculptate.

Sarbatoarea de Halloween isi are inceputurile undeva in ceata Evului Mediu si a ajuns sa fie una dintre cele mai populare traditii in intreaga lume. A pornit ca un obicei mistic in care cei mai saraci oameni din comunitate mergeau din usa in usa cerand de mancare si oferind la schimb rugaciuni.

De-a lungul timpului, 31 octombrie s-a transformat intr-o zi plina de culoare in care copii se imbraca in costume infricosatoare sau se deghizeaza in eroii preferati si merg din usa in usa cantand si incercand sa impresioneze gazdele in schimbul mult asteptatelor dulciuri. De aici si celebrul “Trick or Treat?”.(Ne dati ori nu ne dati…fasole cu carnati? 🙂 )

Anul acesta va invitam sa serbam Halloweenul impreuna, alaturi de toti prietenii si echipa de la birou. Ne vom lasa purtati intr-o lume mistica si magica, parca adusa din copilaria noastra, in care ne vom aminti ca inca mai stim sa ne jucam si ca putem sa ne lasam creativitatea sa zburde. Vom sculpta dovleci,  vom decora birourile si (de ce nu?) ne vom aminti povesti cu monstri pe intuneric.

Pentru noi, spectacolul de Halloween este repetitia generala de dinaintea Sarbatorilor de iarna, in care (poate prea brusc) ne aducem aminte sa petrecem si sa ne reconectam cu cei dragi.

Asa ca hai sa punem uneltele de sculptat pe masa, sa pregatim dovlecii si celelalte decoratiuni si sa sarbatorim impreuna magia teambuildingului de Halloween!

 • Dezvoltarea coeziunii si a relatiilor in echipa
 • Dezvoltarea spiritului de echipa
 • Creativitate
 • Energizare și motivare
 • Desfasurare indoor/outdoor
 • Durata 3 h
 • Numar de participanti 15 – 150+
VINO ALATURI DE NOI

Te-am facut curios? Intra in contact cu noi si intreaba-ne ce putem face pentru tine si echipa ta!

CONTACTEAZA-NE

CELE MAI CAUTATE PROGRAME

Olimpiada

Fashion Afternoon

Urban Adventure

Big Picture

INTREABA-NE »

Calatoria alaturi de noi poate incepe cu un mesaj. Scrie-ne si noi te vom contacta in mai putin de 48 de ore.

  Nume (necesar)

  Email (necesar)

  Mesaj

  Back To Top