Skip to content

Home > Programe > Fashion Afternoon

FASHION AFTERNOON

Paris, Milano, Londra, New York, toate niste scene pentru creatori, desgneri, colectii unice si fotomodele superbe. V-am pregatit intrarea in aceasta lume fantastica, am amenajat podiumul si am pornit reflectoarele. Tot ce trebuie sa faci e sa-ti lasi imaginatia sa lucreze si cu maini dibace sa dai viata unei colectii vestimentare unice.

Paris, Milano, Londra, New York, toate niște scene pentru creatori, designeri, colecții unice și fotomodele superbe. Lumini de scena orbitoare, stil, eleganta, atracție fără margini. Acum, tu și echipa ta va pregătiți pentru prima prezentare de moda. Șifonierul din dormitor, garderoba din magazine și oglinda din hol sunt date la o parte. Podiumul e pregătit, luminile s-au aprins, fotografii încarcă blitzurile, criticii de moda își ascut creioanele. Acum e momentul sa intri în lumea modei. Fiți pregătiți pentru propriul show de moda.

Creativitate, încredere, management de proiect și, nu în ultimul rând, relaxarea și distracția vor principalele atuuri pentru o colecție și o prezentare de moda reușite!
Fiecare echipa se va folosi de materialele diverse puse la dispoziție pentru a crea și produce vestimentația ce va fi prezentata pe podium. Nu trebuie omise scenariul, coregrafia, muzica de prezentare și fotomodelele; toate vor fi armele cu care va trebui sa convingeți un juriu experimentat. Aduceți fascinația în ochii publicului, fermecați criticii și lumea va fi la picioarele voastre.

Printr-o creativitate debordanta și o buna punere în valoare a calităților fiecărui membru al echipei, puteți obține niște momente de neuitat.

 • Dezvoltarea creativității și a spiritului inovativ
 • Îmbunătățirea comunicării și a relațiilor interpersonale
 • Împărțirea și asumarea rolurilor în echipa
 • Dezvoltarea spiritului de echipa
 • Desfășurare
 • Durata 4 h
 • Număr de participanți 15 – 200
VINO ALATURI DE NOI

Te-am facut curios? Intra in contact cu noi si intreaba-ne ce putem face pentru tine si echipa ta!

CONTACTEAZA-NE

CELE MAI CAUTATE PROGRAME

Olimpiada

Fashion Afternoon

Urban Adventure

Big Picture

INTREABA-NE »

Calatoria alaturi de noi poate incepe cu un mesaj. Scrie-ne si noi te vom contacta in mai putin de 48 de ore.

  Nume (necesar)

  Email (necesar)

  Mesaj

  Back To Top