Skip to content

Home > Programe > Gold Rush

GOLD RUSH

Olimpiada o vedem la televizor la fiecare patru ani și o percepem ca pe unicul moment când cei mai buni atleți din lume vin sa concureze nu pentru faima și glorie ci pentru o stare de spirit unica: competiția! Olimpiada noastră nu este cea de la televizor; este olimpiada ta și a colegilor și prietenilor tai.

Împărţiţi în mai multe echipe participanţii pleacă în căutarea unei comori ascunse de către un olandez ce a descoperit un important zăcământ aurifer. Acesta a ascuns comoara pentru a o proteja de hoţi și bandiţi.

Recent au fost descoperite în arhiva unui notar anumite documente care oferă indicii referitore la un traseu care indica locul în care comoara a fost ascunsa. La o prima analiza a documentelor s-a observat ca drumul pana la comoara e presărat cu tot felul de provocări fizice și intelectuale.

Indiciile necesare parcurgerii traseului vor fi obţinute în urma unor probe cum ar fi: descifrarea unor texte criptate sau ascunse, dezlegare de rebusuri, răspunzând la un set de întrebări de cultura generala, trecerea printr-un tunel laser, parcurgerea unui traseu de orientare, etc. Aceste ii vor conduce către locaţia de start unde vor trebui să coopereze pentru a descoperi locul unde a fost ascunsa comoara.

 • Dezvoltarea coeziunii si a puterii echipei
 • Luarea deciziilor la nivel de echipa
 • Dezvoltarea spiritului de echipa
 • Energizare și motivare
 • Desfășurare indoor/outdoor
 • Durata 4 h
 • Număr de participanți 15 – 150+
VINO ALATURI DE NOI

Te-am facut curios? Intra in contact cu noi si intreaba-ne ce putem face pentru tine si echipa ta!

CONTACTEAZA-NE

CELE MAI CAUTATE PROGRAME

Olimpiada

Fashion Afternoon

Urban Adventure

Big Picture

INTREABA-NE »

Calatoria alaturi de noi poate incepe cu un mesaj. Scrie-ne si noi te vom contacta in mai putin de 48 de ore.

  Nume (necesar)

  Email (necesar)

  Mesaj

  Back To Top