Skip to content

Home > Programe > Karting

KART RACE

E timpul pentru curse! La fel ca in Formula 1 sau la Raliu castigatori sunt aceia care reusesc sa creezee o simbioza perfecta intre abilitatile pilotului, experienta si expertiza echipei tehnice si calitatile si performantele tehnice ale masinii. Am reusit sa recreem acesta atmosfera intr-un program provocator si energic si competitiv. Echipa ta crezi ca e pregatita?

E timpul pentru curse! Karting Race este un eveniment de tembuilding extraordinar în care participanții isi vor exersa abilitățile de lucru în echipă, utilizarea eficientă a resurselor, creativitatea și încrederea în ceilalți membrii ai echipei. Fiecare echipa va construi un kart cu șasiu de lemn și propulsie umană pe care sa-l decoreze cât mai creativ posibil.

Echipele vor avea la dispoziție roti, axe, componente din lemn, cartoane, o trusa cu scule și o schiță pentru a-și construi kartul cu care vor intra în cursa. Odată construite carturile vor trebui să treacă printr-o riguroasa inspecție tehnica, siguranța fiecăruia este importanta. Karturile se vor întrece în cursa cu obstacole cât și în cursa de viteza.

Evenimentul se va desfășura intr-o atmosfera foarte energica pe un fundal muzical care va întreține atmosfera, echipele fiind permanent încurajate de către un facilitator experimentat. Din finalul evenimentului nu va lipsi ceremonia de decernare a medaliilor și destuparea șampaniei.

 • Folosirea creativa resurselor disponibile
 • Explorarea abilitaților de luare a deciziilor și împărtășire a resurselor
 • Îmbunătățirea comunicării și a relațiilor interpersonale din interiorul echipelor
 • Dezvoltarea spiritului de echipa
 • Desfășurare outdoor și indoor
 • Durata 3 h
 • Număr de participanți 15 – 200 (împărțiți în echipe de 6-8 persoane)
VINO ALATURI DE NOI

Te-am facut curios? Intra in contact cu noi si intreaba-ne ce putem face pentru tine si echipa ta!

CONTACTEAZA-NE

CELE MAI CAUTATE PROGRAME

Olimpiada

Fashion Afternoon

Urban Adventure

Big Picture

INTREABA-NE »

Calatoria alaturi de noi poate incepe cu un mesaj. Scrie-ne si noi te vom contacta in mai putin de 48 de ore.

  Nume (necesar)

  Email (necesar)

  Mesaj

  Back To Top