Skip to content

Home > Programe > Mini Golf

MINI GOLF

Olimpiada o vedem la televizor la fiecare patru ani și o percepem ca pe unicul moment când cei mai buni atleți din lume vin sa concureze nu pentru faima și glorie ci pentru o stare de spirit unica: competiția! Olimpiada noastră nu este cea de la televizor; este olimpiada ta și a colegilor și prietenilor tai.

„Tricou polo, pantaloni la dungă, curea, pantofi. Sunt gata! Sper să ies sub zero azi.” Nu ne pregătim de o întâlnire de afaceri și nici de o negociere dură, totul într-o atmosfera relaxata și cu ținuta smart-casual. Mergem sa jucam golf.

Cum terenurile adevărate și cluburile de golf sunt disponibile și accesibile doar profesioniștilor acestui sport, noi putem să ne îmbrăcam și în pantaloni scurți și teniși și, împreuna cu prietenii sau colegii sa ne construim chiar noi, oriunde credem posibil, propriul teren de golf. Ok, nu o sa fie unul real, pe 10 hectare ci unul pe dimensiuni reduse ca să avem timp și de o bere sau un cocktail după.

Deși este, din principiu, un sport individual, golful poate deveni foarte ușor o motivație de reușita pentru o echipa de indivizi. De la alegerea spațiului în care vor fi construite traseele pentru fiecare gaura, pana la conceptul și provocările acestor trasee, pana la alegerea reprezentanților în concursul final și arbitraj, toate acestea sunt elemente care pot oferi coeziune, implicare, imaginație, provocare, competiție și, nu în ultimul rând, dorința de reușita!

Facilitatorii se vor asigura ca toate informațiile și materialele ajutătoare sa fie puse la dispoziția participanților, iar atmosfera să fie una plăcuta.

Fiecare astfel de eveniment poate fi personalizat în funcție de specificul organizației sau tema conferinței și chiar poate fi realizat și ca eveniment caritabil, în care traseul de golf poate fi donat unei scoli sau grădinițe.

 • Folosirea creativa resurselor disponibile
 • Explorarea abilitaților de luare a deciziilor și împărtășire a resurselor
 • Îmbunătățirea comunicării și a relațiilor interpersonale din interiorul echipelor
 • Dezvoltarea spiritului de echipa
 • Desfășurare outdoor și indoor
 • Durata 3 h
 • Număr de participanți 15 – 200 (împărțiți în echipe de 6-8 persoane)
VINO ALATURI DE NOI

Te-am facut curios? Intra in contact cu noi si intreaba-ne ce putem face pentru tine si echipa ta!

CONTACTEAZA-NE

CELE MAI CAUTATE PROGRAME

Olimpiada

Fashion Afternoon

Urban Adventure

Big Picture

INTREABA-NE »

Calatoria alaturi de noi poate incepe cu un mesaj. Scrie-ne si noi te vom contacta in mai putin de 48 de ore.

  Nume (necesar)

  Email (necesar)

  Mesaj

  Back To Top