Skip to content

Home > Programe > Olimpiada

OLIMPIADA

Olimpiada o vedem la televizor la fiecare patru ani si o percepem ca pe unicul moment cand cei mai buni atleti din lume vin sa concureze nu pentru faima si glorie ci pentru o stare de spirit unica: competitia! Olimpiada noastra nu este cea de la televizor; este olimpiada ta si a colegilor si prietenilor tai.

Olimpiada o vedem la televizor la fiecare patru ani si o percepem ca pe unicul moment cand cei mai buni atleti din lume vin sa concureze nu pentru faima si glorie ci pentru o stare de spirit unica: competitia!

Olimpiada noastra nu este cea de la televizor; este olimpiada ta si a colegilor si prietenilor tai. Nu avem nevoie de stadioane unicat, „cuiburi de pasare”, sate olimpice si focuri de artificii spectaculoase si nici macar de atleți profesionisti. Tu trebuie doar sa urmezi regula de baza a primei olimpiade din istorie: participarea!

Noi te introducem pas cu pas in atmosfera. Indiferent de anotimp si de vreme, indiferent de loc, noi aducem Spiritul Olimpic in echipa ta. Incepand cu incalzirea din deschiderea Olimpiadei, continuand cu crearea identitatii fiecarei echipe si pana la ceremonia de decernare a medaliilor, participantii au parte de o atmosfera energica și distractiva care actioneaza ca un catalizator al proceselor de comunicare si al relatiilor dintre participanti.

Competitia se desfasoara intre echipe de 7-10 persoane; astfel, dorim sa stimulam implicarea fiecarui membru al echipei, competitia si nivelul de energie al grupului.

Echipele vor concura in opt probe neobisnuite si care nu sunt foarte solicitante din punct de vedere fizic. Toate probele sunt construite astfel incat sa contribuie la unitatea echipei si sa faciliteze comunicarea si cooperarea.

Olimpiada este recomandata participantilor cu varsta de peste 10 ani fara limita superioara de varsta. Astfel, Olimpiada este potrivita atat pentru evenimente aniversare cat si pentru a destinde atmosfera conferintelor de business sau ca eveniment de sine statator care sa creasca nivelul de energie si motivare in cadrul echipei.

 • Creșterea motivației echipei
 • Integrarea membrilor noi
 • Îmbunătățirea comunicării și a relațiilor interpersonale din interiorul echipelor
 • Dezvoltarea spiritului de echipa
 • Desfășurare outdoor și indoor (daca dimensiunile salii o permit)
 • Durata 3 – 4 h
 • Număr de participanți 15 – 200
VINO ALATURI DE NOI

Te-am facut curios? Intra in contact cu noi si intreaba-ne ce putem face pentru tine si echipa ta!

CONTACTEAZA-NE

CELE MAI CAUTATE PROGRAME

Olimpiada

Fashion Afternoon

Urban Adventure

Big Picture

INTREABA-NE »

Calatoria alaturi de noi poate incepe cu un mesaj. Scrie-ne si noi te vom contacta in mai putin de 48 de ore.

  Nume (necesar)

  Email (necesar)

  Mesaj

  Back To Top