Skip to content

Home > Programe > Piratii Marii Negre

PIRATII MARII NEGRE

Imagineaza-ti o aventura de poveste inspirata din “Toate panzele Sus”, “Piratii din Caraibe” si alte povesti marinaresti si-ti vei face o idee despre cat de fain poate fi acest program.

Fiecare copil si-a dorit la un moment dat sa fie pirat si cu siguranta s-a intrebat cum ar fi daca ar cutreiera marile pe o ambarcatiune cu vele in cautare de comori ascunse si chiar batali navale in care corabiile se urmareau pe mari.

Acest program este conceput astfel incat sa poata recrea acea lume fantastica a piratilor. Impartiti in mai multe echipaje, fiecare echipaj isi va crea propria identitate piratereasca, va dobandi cunostinte de baza de navigatie a ambarcatiunilor cu vele, se vor familiariza cu ambarcatiunile pe mare dupa care se vor intrece intr-o cursa reala. Fiecare barca va avea un skipper, care va avea grija ca echipajul sa navigheze in conditii de siguranta.

In plus, fiecare echipa poate fi dotata cu o camera foto/video si vor putea realiza un mini clip prin care exprime viata de pirat a ecipajului lor. Filmele vor fi vizionate in timpul cinei cand, cu siguranta, vor fi condimentate cu povestile din timpul zilei.

 • Dezvoltarea spiritului de echipă
 • Colaborare și cooperare la nivel individual și între echipe
 • Energizare și motivare
 • Aventura
 • Desfășurare outdoor
 • Durata 4 -5 h
 • Număr de participanți 6 – 50
VINO ALATURI DE NOI

Te-am facut curios? Intra in contact cu noi si intreaba-ne ce putem face pentru tine si echipa ta!

CONTACTEAZA-NE

CELE MAI CAUTATE PROGRAME

Olimpiada

Fashion Afternoon

Urban Adventure

Big Picture

INTREABA-NE »

Calatoria alaturi de noi poate incepe cu un mesaj. Scrie-ne si noi te vom contacta in mai putin de 48 de ore.

  Nume (necesar)

  Email (necesar)

  Mesaj

  Back To Top