Skip to content

Home > Programe > Poza de Familie

POZA DE FAMILIE

Dupa ani si ani ne regasim din cand in cand cu nasul in albume vechi de fotografii sau rasfoind arhive cu fotografii din trecut ce ne aduc aminte de experientele faine pe care le-am trait la un moment dat in timp. Poza noastra e o abordare creativa a ceea ce ne dorim sa fim in viitor sau a unui mesaj pe care vrem sa-l facem cunoscut. Se ia una bucata panou cartonat de un alb imaculat, ne decupam conturul fetei si ne apucam sa desenam si sa pictam viitorul asa cum ne dorim. In final, o Poza de Familie unica si cu siguranta memorabila.

La cununie, la botez, la nuntă, la reuniuni de familie, la vizite, la petreceri, la pescuit, la coafor, la mese de Anul Nou, Crăciun, Pasti, 8 Martie, 1 Iunie, 1 Decembrie și oriunde este motiv de adunare, încheiem cu clasica poza de grup. Unii apar veseli, alții posaci, mai sunt și cei care nu se uita în aparat sau sunt atrași de vecinii de poza. Bineînțeles ca exista și clasica maimuțica: personajul care face mutre. Concluzia: peste ani când privim poza ne minunam de cum arătam noi, dar și cum arata cutare și ne aducem aminte ce frumos a fost.
Noi vă propunem o poză de grup așa cum își dorește fiecare. Avem un panou uriaș, ne tăiem cercuri cat sa intre chipul fiecăruia dintre participanți, iar în jur ne desenam așa cum ne dorim sa apărem: blonzi, roșcați, cu urechi de pisica, cu coarne, cu urechi de vulcanian, cu barba sau tatuați.
Ne așezam în spatele panoului, zâmbim, suntem orbiți de blitz și, pană să ne dăm seama, suntem buni de pus în ramă și arătat lumii.

 • Gândire creativa
 • Sărbătorirea succesului în echipa
 • Alinierea la viziunea și valorile organizației
 • Colaborare și cooperare
 • Energizare și motivare
 • Desfășurare indoor/outdoor
 • Durata 2 h
 • Număr de participanți 10 – 100+
VINO ALATURI DE NOI

Te-am facut curios? Intra in contact cu noi si intreaba-ne ce putem face pentru tine si echipa ta!

CONTACTEAZA-NE

CELE MAI CAUTATE PROGRAME

Olimpiada

Fashion Afternoon

Urban Adventure

Big Picture

INTREABA-NE »

Calatoria alaturi de noi poate incepe cu un mesaj. Scrie-ne si noi te vom contacta in mai putin de 48 de ore.

  Nume (necesar)

  Email (necesar)

  Mesaj

  Back To Top