Skip to content

Home > Programe > Stirile de la Ora 5

STIRILE DE LA ORA 5

A venit timpul sa revolutionam grila de programe cu cel mai tare program de stiri din cate s-au vazut. Pastram structura clasica a stirirlor si o impodobim cu evenimente si stiri din organizatie din echipa si cu alte barfe siropoase. Si Andreea Esca ar fi invidioasa. ­čÖé

Este general cunoscut c─â ╚Ötirile de la ora 5 de pe orice canal de televiziune prezint─â tot ce este mai r─âu ╚Öi urat ├«n ziua respectiv─â. Acest exerci╚Ťiu este o satira a acestor ╚Ötiri, reprezint─â o foarte buna ocazie de a prezenta intr-un mod amuzant evenimentele cotidiene, poate fi o buna oportunitate de a trece ├«n revista momentele principale ale unei conferin╚Ťe sau chiar s─â ofere o perspectiva noua asupra unui produs sau a unei decizii ce urmeaz─â a fi implementat─â ├«n organiza╚Ťie.

├Ämp─âr╚Ťi╚Ťi ├«n echipe redac╚Ťionale participan╚Ťii vor realiza un buletin de ╚Ötiri intr-o nota satirica dar care respecta formatul clasic unui buletin de ╚Ötiri: ╚Ötirile pe scurt, ╚Ötirea zilei, ╚Ötiri economice, ╚Ötiri sociale, ╚Ötiri din sport, ╚Ötiri meteo ╚Öi doua momente publicitare. Subiectele abordate ├«n buletinele de ╚Ötiri pot fi inspirate din ╚Ötirile reale din perioada evenimentului, pot face referire la lansarea unui nou produs privit din mai multe perspective sau pot fi pur ╚Öi simplu fictive. Fiecare apari╚Ťie a fiec─ârei echipe va fi LIVE ╚Öi va fi ├«nregistrata pentru posteritate.

Fiecare echipa va avea la dispozi╚Ťie un kit de materiale minim pentru realizarea clipului: camera video, h├órtie flipchart, h├órtie A4 diverse culori, seturi machiaj, foarfeci, scotch etc.

 • G├óndire creativa
 • Dezvoltarea spiritului de echipa
 • Colaborare ╚Öi cooperare la nivel individual c├ót ╚Öi intre echipe
 • Energizare ╚Öi motivare
 • Desf─â╚Öurare indoor
 • Durata 3-4 h
 • Num─âr de participan╚Ťi 15 – 60
VINO ALATURI DE NOI

Te-am facut curios? Intra in contact cu noi si intreaba-ne ce putem face pentru tine si echipa ta!

CONTACTEAZA-NE

CELE MAI CAUTATE PROGRAME

Olimpiada

Fashion Afternoon

Urban Adventure

Big Picture

INTREABA-NE ┬╗

Calatoria alaturi de noi poate incepe cu un mesaj. Scrie-ne si noi te vom contacta in mai putin de 48 de ore.

  Nume (necesar)

  Email (necesar)

  Mesaj

  Back To Top