skip to Main Content

Home > Programe > Stirile de la Ora 5

STIRILE DE LA ORA 5

A venit timpul sa revolutionam grila de programe cu cel mai tare program de stiri din cate s-au vazut. Pastram structura clasica a stirirlor si o impodobim cu evenimente si stiri din organizatie din echipa si cu alte barfe siropoase. Si Andreea Esca ar fi invidioasa. :)

Este general cunoscut că știrile de la ora 5 de pe orice canal de televiziune prezintă tot ce este mai rău și urat în ziua respectivă. Acest exercițiu este o satira a acestor știri, reprezintă o foarte buna ocazie de a prezenta intr-un mod amuzant evenimentele cotidiene, poate fi o buna oportunitate de a trece în revista momentele principale ale unei conferințe sau chiar să ofere o perspectiva noua asupra unui produs sau a unei decizii ce urmează a fi implementată în organizație.

Împărțiți în echipe redacționale participanții vor realiza un buletin de știri intr-o nota satirica dar care respecta formatul clasic unui buletin de știri: știrile pe scurt, știrea zilei, știri economice, știri sociale, știri din sport, știri meteo și doua momente publicitare. Subiectele abordate în buletinele de știri pot fi inspirate din știrile reale din perioada evenimentului, pot face referire la lansarea unui nou produs privit din mai multe perspective sau pot fi pur și simplu fictive. Fiecare apariție a fiecărei echipe va fi LIVE și va fi înregistrata pentru posteritate.

Fiecare echipa va avea la dispoziție un kit de materiale minim pentru realizarea clipului: camera video, hârtie flipchart, hârtie A4 diverse culori, seturi machiaj, foarfeci, scotch etc.

 • Gândire creativa
 • Dezvoltarea spiritului de echipa
 • Colaborare și cooperare la nivel individual cât și intre echipe
 • Energizare și motivare
 • Desfășurare indoor
 • Durata 3-4 h
 • Număr de participanți 15 – 60
VINO ALATURI DE NOI

Te-am facut curios? Intra in contact cu noi si intreaba-ne ce putem face pentru tine si echipa ta!

CONTACTEAZA-NE

CELE MAI CAUTATE PROGRAME

Olimpiada

Fashion Afternoon

Urban Adventure

Big Picture

INTREABA-NE »

Calatoria alaturi de noi poate incepe cu un mesaj. Scrie-ne si noi te vom contacta in mai putin de 48 de ore.

  Nume (necesar)

  Email (necesar)

  Mesaj

  Back To Top