Skip to content

Home > Programe > Triburile

TRIBURILE

Alegeri la superlativ. Tocmai ce am colonizat o noua planeta ce trebuie guvernata sustenabil si cu gandul la genreatiile urmatoare. Patru formatiuni isi promoveaza candidatul si principiile de guvernare pentru viitor in cea mai de populara emisiune televizata.

După o călătorie lungă și plina de peripeții am ajuns pe Edeea, o planetă nou descoperită. Din păcate, nu suntem singurii. Mai avem încă 3 triburi care își doresc sa conducă planeta. De dragul democrației de pe Terra, ne-am hotărât sa facem alegeri. Fiecare trib își alege un candidat la functia de guvernator, îi construiește o campanie și se asigura ca va fi una de succes.

Grupul va fi împărțiți în 4 triburi care își vor desemna cate un candidat reprezentativ. Tribul va trebui să construiască o campanie cât mai creativa și clară care să crească șansele ca alesul lor să fie votat guvernator. Fiecare membru al tribului își asuma un rol în echipa de campanie: de la coordonator de campanie, responsabil de imagine, autor de discurs, marketing de campanie pana la purtător de cuvânt.

Odată cu trecerea timpului  tensiunea creste. Oare cine va fi Guvernatorul? Pentru a face o alegre informata, vom urmări fiecare campanie realizata și vom avea ocazia să ascultam candidații și mesajul acestora și, mai ales le vom putea adresa întrebări în cel mai tare Talk Show televizat.

 • Gândire creativa
 • Dezvoltarea spiritului de echipa
 • Colaborare și cooperare intre membrii echipei
 • Energizare și motivare
 • Abilitați de vorbire în public
 • Desfășurare indoor/outdoor
 • Durata 4 h
 • Număr de participanți 20 – 60
VINO ALATURI DE NOI

Te-am facut curios? Intra in contact cu noi si intreaba-ne ce putem face pentru tine si echipa ta!

CONTACTEAZA-NE

CELE MAI CAUTATE PROGRAME

Olimpiada

Fashion Afternoon

Urban Adventure

Big Picture

INTREABA-NE »

Calatoria alaturi de noi poate incepe cu un mesaj. Scrie-ne si noi te vom contacta in mai putin de 48 de ore.

  Nume (necesar)

  Email (necesar)

  Mesaj

  Back To Top