Skip to content

Home > Programe > Urban Adventure

URBAN ADVENTURE

Descopera orasul asa cum nu ai facut-o niciodata si intra intr-o cursa de exceptie in care am reusit sa combinam atractiile istorice cu o serie de sarcini traznite. Tu si echipa ta va veti gasi in situatii inedite din care va trebui sa iesiti folosindu-va imaginatia, si ingeniozitatea. Cireasa de pe tort o reprezinta momentul in care toate echipele se reunesc si povestesc experienta traita, unde vom urmari pozele si filmele realizate pe traseu. Te simti pregatit?

Descoperă istoria orașului așa cum nu ai făcut-o niciodată, participând la o cursa urbana în care echipa din care faci parte trebuie să acumuleze cât mai multe puncte, descoperind o serie de locuri istorice și ducând la bun sfârșit o serie de sarcini trăznite.

Urban Adventure este o activitate memorabila, o poveste pe care o va duce fiecare cu el acasă și o va povesti prietenilor, colegiilor, copiilor … Echipele vor primi un kit de articole ajutătoare: o harta a orașului, o camera digitală, o lista de sarcini trăznite și o lista a obiectivelor turistice care trebuiesc atinse. Pe parcursul traseului echipele vor trebui să realizeze o serie de clipuri video și fotografii care vor fi folosite ca dovezi a îndeplinirii sarcinilor.

La finalul cursei este organizata o ceremonie de premiere în care fiecare echipa își va povesti aventura realizând o prezentare cu poze și filmulețe din timpul aventurii.

 • Gândire strategica și creativa
 • Practicare abilitaților de negociere
 • Luarea deciziilor la nivel de echipa
 • Dezvoltarea spiritului de echipa
 • Energizare și motivare
 • Desfășurare indoor/outdoor
 • Durata 4 h
 • Număr de participanți 15 – 150+
VINO ALATURI DE NOI

Te-am facut curios? Intra in contact cu noi si intreaba-ne ce putem face pentru tine si echipa ta!

CONTACTEAZA-NE

CELE MAI CAUTATE PROGRAME

Olimpiada

Fashion Afternoon

Urban Adventure

Big Picture

INTREABA-NE »

Calatoria alaturi de noi poate incepe cu un mesaj. Scrie-ne si noi te vom contacta in mai putin de 48 de ore.

  Nume (necesar)

  Email (necesar)

  Mesaj

  Back To Top