Skip to content

test 2 idei de team building pe timp de pandemie

1. O fapta buna pentru o cauza in care crezi:

În ultimele zile am auzit destul de mult despre donarea bugetului destinat team buildingului către diverse cauze sociale sau către fonduri de ajutor, mai ales în contextul actual al pandemiei. Așadar, de ce să nu se pluseze pe implicarea directă a oamenilor?

Un zâmbet o mână de ajutor, un sfat orice poate aduce un plus de valoare. Oportunitățile de implicare sunt nenumărate! Astfel, prin alocarea potrivită de timp și resurse se poate îmbina dezvoltarea spiritului de echipă și a relațiilor dintre membri organizației cu satisfacția implicării în proiecte de dezvoltare socială și consolidarea comunității.

 

2. Aventura in Oras:

Niciodată nu e suficient de cald încât să ne baricadăm în interior. Când pleci într-o cursă urbană de căutat indicii, soluționat mistere si îndeplinit sarcini trăsnite uiți de temperaturile ridicate de afară. Așadar, nerăbdarea de a afla care este următoarea provocare alături de  emoția de a interacționa cu un număr larg de persoane, atât din echipă cât și din mediul extern poate aduce o experiență de neuitat.

Aici vă putem ajuta noi. Am dezvoltat una dintre cele mai spectaculoase activități de aventura urbana din Romania, “Urban Adventure“.

 

3. Un altfel de “Master Chef:

Ai colegi cărora le place să gătească? Colegi cărora le place să se bucure de atmosferă relaxantă și interacțiunea cu mediul culinar? Dacă da, atunci poți organiza o sesiune online pe diferite aplicații de streaming în care să realizați împreună un concurs de gătit. Posibilitățile sunt nenumărate. Puteți găti strict aceleași preparate cu aceleași ingrediente sau să dați frâu imaginației și să vă întreceți în bucate care mai de care mai savuroase. De asemenea se poate apela la o școală de bucătari, care să vă pună la dispoziție săptămânal un instructor profesionist. Astfel fiecare membru poate învăța săptămânal o rețetă nouă, stabilită de comun acord cu bucătarul dumneavoastră profesionist!

O altă variantă ar fi să ieșiți la munte și să organizați un concurs de gătit sub forma de “Treasure Hunt”. Noi ne putem ocupa să facem vânătoarea de merinde, voi vă ocupați să pregătiți cina. Cu și pentru întreaga echipa.

 

4. Hai la Munte!

Nu de puține ori team building-ul anual se reunește cu petrecerea de final de an într-o mare serbare. Eficiența din punct de vedere costuri, e un fel de 2 în 1 reușit. Echipa se bucură de ambianță și de un peisaj spectaculos împreună cu formarea unui de teambuilding pe măsura așteptărilor și dorințelor tuturor participanților. Aceasta se poate îmbina cu un foc de tabără care să contribuie la realizarea unui team building de neuitat.

 

5. Jocuri dintr-o altă lume, dincolo de imaginație:

Umblă vorba că înveți mai multe despre un om jucându-te cu el decât petrecând zile în șir împreună. Și mai fascinant e cum poate zbura timpul și cum pot scoate la suprafață din fiecare latura sa jucăușă. Jocuri sunt nenumărate pe diverse tematici și modalități de rezolvare. Poți organiza o seară de jocuri online de tip  „Board Games” în mai multe feluri, prin intermediul serviciilor de streaming sau jocuri de tip Quiz sau Activity. Nu trebuie sa iti bati prea mult capul cu cum se face. Te ajutam noi, avem suficient de multă experiență. 🙂

Bonus! Pe aceeași idee se poate organiza un maraton de filme online la care cineva va partaja ecranul și astfel toată echipa va putea viziona în același timp  filmul ales.

Idei avem, iar dacă vrei să povestim, trebuie să ne dai doar un semn.

Vezi colectia de programe

Back To Top