Skip to content

Atata eu cat si colegii mei am apreciat originalitatea temei propuse, ceea ce a generat entuziasm si implicare in randul participantilor, precum si o explozie de creativitate si buna dispozitie pe care le-am luat cu noi, in bagaj, la plecare. Ca de fiecare data, ati dat dovada de flexibilitate in raport cu cerintele noastre si ati proiectat un program perfect adaptat temei evenimentului, profilului participantilor si nevoilor noastre de dezvoltare, ca si echipa.

Madalina Draghici, HR Business Partner, ROCHE Romania

“Am participat cu placere la sesiunile de training “Comunicare Interpersonala” si “Dezvoltarea Echipei”, rezultatul acestora find unul pozitiv. De fiecare data Bogdan ne-a impresionat prin maniera profesionista in care a identificat nevoile de training si intrebarile pertinente pe care le-a adresat. Mai mult decat atat, a stiut sa foloseasca informatia obtinuta in dezvoltarea ideilor principale ale cursului. Ca rezultat, continutul cursurilor s-a adaptat perfect la grup si la nevoile de instruire ale acestuia.”

Delia Dorobantu, Director Administrativ, OSF Global

“Am fost incantati de activitatile propuse, de implicarea si profesionalismul trainerilor, de feedback-ul oferit si in final de efectul pozitiv pentru relatiile si comunicarea din cadrul departamentelor.”

Bianca Buta – Manager HR, MARQUARDT

VINO ALATURI DE NOI

Te-am facut curios? Intra in contact cu noi si intreaba-ne ce putem face pentru tine si echipa ta!

SCRIE-NE ACUM
Back To Top