Skip to content

DESPRE NOI

Bun venit in casa digitala a Cube Training, agentie boutique de training si teambuilding. Suntem aici sa oferim inspiratie si energie fiecarui grup participant la experientele noastre. Cu sare, piper si alte ingrediente secrete construim magia si emotia jocului in echipa, creand experiente memorabile si de durata.

Din 2006 pana in prezent am invatat si evoluat cu fiecare proiect in parte. Ne jucam si muncim in acelasi timp, reteta pe care o aplicam in fiecare din activitatile noastre. Sunt doua elemente care merg impreuna si care reusesc sa creeze o atmosfera de munca placuta si totodata eficienta si productiva.

Fie ca suntem la training sau la teambuilding, reusim sa ne detasam de ierarhiile profesionale, mailuri cu semne de exclamare si task-uri prioritare, fiecare participant avand rolul singular de a se deconecta de urgentele de la birou si de a se dedica in exclusivitate jocului, entuziasmului si surprizelor pregatite special pentru el.

CEVA MAGIC PENTRU FIECARE

E suficient sa petreci o jumatate de zi impreuna cu noi sa-ti dai seama ca ai castigat: prieteni noi in colegii tai, amintiri delicioase de povestit familiei si prietenilor, cunoasterea punctelor forte ale fiecarei persoane din echipa, spirit de echipa si cresterea motivatiei, fara bariere de comunicare.

Credem cu tarie ca un teambuilding nu trebuie urmat, ci savurat. Astfel, indiferent de marimea grupului sau de backgroundul profesional, pregatim minutios momente personalizate pe cerintele si ADN-ul fiecarei echipe cu care lucram. Indoor sau outdoor, dupa bunul plac, suntem nerabdatori sa pornim in Marea Calatorie de descoperire a echipei tale.

PROGRAME

O serie de scenarii alese pe spranceana va asteapta sa le conturati finalul cu Happy End: O sa fie oare Aventura Urbana, o expeditie plina de necunoscut printre strazile orasului cu cer senin de vara? Sau poate Olimpiada la malul marii, o competitie creativa cu 8 probe jucause? Sa nu uitam de Boat Race, o cursa captivanta, cu provocari de resurse si coordonare, cum nu s-a mai vazut.

Orice varianta ati alege, suntem dornici sa va cunoastem ideile, cerintele si sa va propunem cea mai buna varianta pentru zile de neuitat.

TRAINERI RESPONSABILI SI JUCAUSI

Trainerii si facilitatorii nostrii sunt alesi pe spranceana, deschisi, comunicativi, proactivi, atenti si glumeti. Ei stiu si inteleg ca fiecare eveniment este cu si despre oameni, sunt primii care incurajeaza interactiunile si implicarea fiecarui participant. Sunt catalizatorul proceselor de invatare.

Ei sunt cei care dau primul exemplu de ce inseamna sa lucrezi ca o echipa. Sunt prezenti in fiecare moment, gata sa puna umarul si sa te calauzeasca intr-o calatorie de care-ti vei aduce aminte cu siguranta. Iti vei aduce aminte si de ei si vei zambi.

VINO ALATURI DE NOI

Te-am facut curios? Intra in contact cu noi si intreaba-ne ce putem face pentru tine si echipa ta!

CONTACTEAZA-NE
Back To Top